Fórum szabályzat

A Sikeres Vállalkozás online fórumot – https://sikeres-vallalkozas.hu/ – a RITART ACADEMY LTD üzemelteti, és bocsátja a felhasználók rendelkezésére.

Az alábbiakat minden felhasználónak figyelembe kell vennie, és a szabályokat be kell tartania, akkor is, ha nem regisztrált tagként böngészi a fórum témáit. Az alábbiak a Sikeres Vállalkozás online fórum általános szerződési feltételei.

1.) A fórum használata ingyenes és az is marad. A fórum azért jött létre, hogy a vállalkozók segíteni tudják egymást a saját tapasztalataikkal. A fórumon megjelenő, a felhasználók által létrehozott információk hitelességéért a RITART ACADEMY LTD nem vállalja a felelősséget.

2.) A fórumon a regisztrált felhasználók tartalmakat oszthatnak meg és tehetnek közzé, témákat hozhatnak létre, és hozzászólásokat tehetnek a már létrehozott témákban. A regisztrációhoz szükséges megadni egy felhasználó nevet, email címet, jelszót, és a megjelenő nevet – amelynél be lehet állítani azt is, hogy ki láthassa és ki nem.

3.) A fórumra nem kötelező regisztrálni, mert a témák regisztráció nélkül is olvashatóak, de hozzászólni, kérdezni, beszélgetni, ismerkedni csakis a regisztrált tagok tudnak.

4.) Mivel a fórum mindenki számára nyitott, ezért azt kérjük, hogy körültekintően adjátok meg a bizalmas adataitokat a témákban, sőt, leginkább semmilyen bizalmas információt ne adjatok ki a nyilvános beszélgetésekben.

5.) Az oldal ssl tanúsítványt használ, tehát a te géped és a szerver közti kommunikáció titkosított, így biztonságos, de attól még meg kell gondolod, hogy mit publikálsz.

6.) A hozzászólásaid mellett megjelenítheted a fotódat is, ezt az adatlapodon állíthatod be.

7.) A fórum moderátorai nemcsak a rendre ügyelnek, de a renitens, mások beszélgetését szándékosan zavaró, felforgató szándékkal vitatkozó fórumozókat ki is tilthatják. A fórum célja a segítségnyújtás, a tapasztalatok megosztása, és ha valaki nem illik ide a viselkedésével, attól mi nyugodt szívvel fogunk megválni, örökre. Minden eset egyedileg lesz elbírálva, a teljes moderátori csapat, és Vidi Rita bevonásával. Az érintett tagot a moderátorok döntéséről tájékoztatjuk. Moderálási alapelveink>>

8.) Egyetlen pillanatig sem tűrjük az uszítást, mások személyiségi jogainak sárba tiprását, vagy bármilyen módon történő megsértését, a szerzői jogok megsértését.

9.) Mindenkit óva intünk attól, hogy ezen a fórumon kezdjen el névvel és egyéb beazonosítható módon felismerhető, a fórumon jelenlévő, vagy a fórumon jelen nem lévő vállalkozásokat, termékeket, szolgáltatásokat szapulni. A szabad véleménynyilvánítás joga csodálatos dolog, de ugyanakkor felelősség is. Használd felelősséggel és persze viseld a következményeket.

10.) A regisztráció nem jár kötelezettséggel, csak egy jog arra, hogy használhatod a fórumot.

11.) Van lehetőség a saját terméked, szolgáltatásod, vállalkozásod, weboldalad, hírleveled reklámozására is, az erre fenntartott fórumrészben. Más helyeken NE REKLÁMOZD MAGAD, mert törölni fogjuk.

12.) Mást se reklámozz csak azért, mert te éppen rá vagy cuppanva egy könyvre, egy konferenciára, egy bármilyen új vagy régi dologra. Lehet beszélgetni a számodra épp kedves lehetőségekről, de ne legyen reklámszaga, mert törölni fogjuk.

13.) A felhasználók által létrehozott tartalmak teljes körű felhasználási jogai – ide értve a sokszorosítás, továbbközlés, nyomtatásban való megjelentetés, felhasználói jog átruházásának, továbbadásának jogai – a  tartalom létrehozásának pillanatában a RITART ACADEMY LTD-hez kerülnek. A létrehozás pillanatát a rendszer rögzíti Kivételt képeznek a felhasználási jog átruházása alól a felhasználók által belinkelt, más oldalakon szereplő tartalmak.

14.) Hogy a korábban feltett kérdéseket már ne kelljen újra feltenned, használd a keresőt! De ha úgy érzed, hogy a régebbi információ már félő, hogy elavult is, akkor inkább kérdezz bátran, nyiss témát akár újra, mintsem valami használhatatlan infó alapján hozz meg fontos döntéseket!

Jó fórumozást! Ne feledd, azért vagyunk itt, hogy támogató közösséget alkossunk!

Vidi Rita

RITART ACADEMY LTD.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Tovább az eszköztárra